Nisan 2013 Vizyona Girecek Filmler










Chinese Zodiac




YönetmenJackie Chan Oyuncular
:
Jackie Chan, Qi Shu, Oliver Platt, Caitlin Dechelle
Tür: Aksiyon, Macera (120 dk)
Vizyon Tarihi: 05.04.2013
Son yılların en iyi Jackie Chan filmi olan Chinese Zodiac, etkileyici sahneleri ile 3D olarak sinemalarda gösterime giriyor. Jackie Chan’in Asian Hawk olarak başrolünü oynadığı filmde, Fransız ve İngiliz ordularının 1860’ta imparatorluk sarayından aldıkları 12 bronz Chinese Zodiac hayvan heykelinin Çin’e geri getirilmesi anlatılıyor.









Koleksiyoncu 2


YönetmenMarcus Dunstan Oyuncular
:
Josh Stewart, Christopher McDonald, Johanna Braddy, Navi Rawat
Tür: Aksiyon, Korku, Gerilim (82 dk)
Vizyon Tarihi: 05.04.2013
Koleksiyoncu dehşet saçmak için bir kez daha geri geliyor. Arkin kurtulmuş halde hastanede yatmaktadır ve Maskeli seri katil şimdi yeni bir kurbanın peşindedir: genç ve çok güzel Elena. Genç kız bir arkadaşının ısrarıyla kendisini bekleyen tehlikelerden habersiz, bir ev partisine gider. Psikopat katil tarafından kaçırılan Elena, katilin işkence merkezi olarak kullandığı terk edilmiş bir otele hapsedilir. Kızının ortadan kaybolduğu kısa sürede fark eden babası, rehin ututlduğu yerden kızını kurtarmak için bir grup adam kiralar. Kurtarma ekibi, kendilerine yol göstermesi içinse Koleksiyoncunun elinden kurtulmayı başaran tek insan olan Arkin'i seçerler. Arkin'in hayatı Elena'nınki için yeniden tehlikededir.







Öldüren Tutku



Yönetmen: Brian De Palma
Oyuncular
:
Rachel McAdams, Noomi Rapace, Paul Anderson, Karoline Herfurth
Tür: Drama, Gizem, Gerilim (100 dk)
Vizyon Tarihi: 05.04.2013
Isabelle, Müdürü Christine’ye delicesine hayran olan hırslı bir iş kadınıdır. Isabelle’nin parlak proje fikirleri Christine tarafından çalınınca intikam almaya karar veren Isabelle, farkına varmadan Christine tarafından tehlikeli bir oyunun içine çekilecektir. Suçlu ile kurbanın sürekli yer değiştirdiği film, izleyiciyi labirentlerle dolu bir zihin oyununa davet ediyor.









Sıcak Kalpler



Yönetmen: Jonathan Levine
Oyuncular
:
Nicholas Hoult, Teresa Palmer, Dave Franco, Analeigh Tipton
Tür: Komedi, Korku, Romantik (97 dk) 
Vizyon Tarihi: 05.04.2013
Salgından etkilenmiş zombie bir 'delikanlı', kendisini yok etmeye gelen Julie'ye bir anda vurulur. Onu ısırıp beslenmesi gerekirken aşık olmuştur, zira kaybettiği insani özellikleri teker teker ve yavaş yavaş yerine gelmeye başlar. Julie'ye hissettiği aşk kalbinin yeniden atmasını sağlarken, adını ve nasıl öldüğünü dahi hatırlamayan karakterimiz hislerini geri kazandıkça 'iyileşir'; üstelik bu iyileşme etkisi salgından etkilendiğine inanılan diğer zombileri de olumlu yönde etkileyecektir... Tabii insanlığın geri kalanını inandırabilirlerse!






Gazeteci Çocuk

YönetmenLee Daniels Oyuncular
:
Zac Efron, Matthew McConaughey, Nicole Kidman, John Cusack
Tür: Gerilim (107 dk)
Vizyon Tarihi: 12.04.2013
Jack Jansen hayatında bir dönüm noktasındadır. Üniversiteden atılmış, kasabasına geri dönmüştür. Babası da bu kasabanın yerel gazetesini çıkarmaktadır. The Miami Time Gazetesi’nde çalışan ağabeyi Ward, Hillary Van Wetter’ın hüküm giydiği davayı araştırmak üzere iş arkadaşı Yardley Acheman’la birlikte çıkagelince, Jack’ten şoförlük yapmasını ister.









Oblivion



YönetmenJoseph Kosinski
Oyuncular
:
Tom Cruise, Morgan Freeman, Zoe Bell, Olga Kurylenko
Tür: Aksiyon, Macera, Bilim Kurgu 
Vizyon Tarihi: 12.04.2013
Jack Harper (Cruise), Dünya’da geriye kalan birkaç insansız uçak teknisyeninden biridir. Scavs olarak bilinen tüyler ürpertici tehdide karşı yıllardır verilen savaşın ardından büyük bir operasyonun parçası olarak hayati kaynakların çıkarılmasıyla ilgilenen Jack’in görevi neredeyse bitmek üzeredir. Yerden binlerce metre yukarıdaki nefes kesici göklerde yaşayan ve oraları devriye gezen Jack’in sürdüğü bu yaşam, iniş yapmış bir uzay mekiğindeki güzel bir yabancıyı kurtarınca alt üst olur. Bu güzel yabancının gelişi, Jack’in bildiği her şeyi sorgulamasına yol açan bir olaylar zincirini tetikler ve insanlığın kaderini Jack’in ellerine teslim eder.












Evil Dead



YönetmenFede Alvarez Oyuncular
:
Jane Levy, Shiloh Fernandez, Jessica Lucas, Lou Taylor Pucci
Tür: Korku, Gerilim (90 dk)
Vizyon Tarihi: 19.04.2013
Film, beraber tatile çıkan 20'li yaşlardaki bir grup arkadaşın, kaldıkları kulübede Ölülerin Kitabı Necronomicon'u keşfetmeleriyle uyandırdıkları kötü ruhlarla mücadeleleri ve hayatta kalma çabalarını anlatıyor.













Jobs



YönetmenJoshua Michael Stern 
Oyuncular
:
Ashton Kutcher, Dermot Mulroney, James Woods, Matthew Modine
Tür: Biyografi, Drama (122 dk)
Vizyon Tarihi: 19.04.2013
Başrolünde Ashton Kutcher’ın yer aldığı film, Apple'ın kurucusu olan ve 2011 yılında kanser nedeniyle hayatını kaybeden teknoloji ve endüstri dahisi Steve Jobs'ın gençlik yıllarından başlayan hayat hikayesine odaklanıyor.







Suç Ortağı



YönetmenSimon West Oyuncular
:
Nicolas Cage, Josh Lucas, Danny Huston, Malin Åkerman
Tür: Aksiyon, Drama, Gerilim (96 dk)
Vizyon Tarihi: 19.04.2013
Will, hapisten yeni çıkmıştır ve Alison ile ilişkisini düzeltmeye hazırdır. Bu arada Will’in 10 milyon dollarlık fidyeyi ulaştırabilmesi için yalnızca bir günü vardır. Hem FBI hem de Vincent’in inanmamasına rağmen para aslında onda değildir. Will için bu durumda tek bir seçenek kalmıştır: Eski suç ortağı, güzel, seksi ve akıllı Riley ile tekrar biraraya gelip, bir soygun daha yapmak ve geç olmadan kızını kurtarmak.









Lanetli Kan



YönetmenChan-wook Park
Oyuncular
:
Mia Wasikowska, Nicole Kidman, David Alford, Matthew Goode
Tür: Drama, Gizem, Gerilim (98 dk) 
Vizyon Tarihi: 26.04.2013
İntikam Üçlemesi'nin yönetmeni Güney Koreli sinemacı Park Chan-wook'ın Amerika'da çektiği ilk film olan Stoker, babasının ölmesiyle annesiyle bir başına kalan India'nın ilk kez tanıştığı gizemli amcasıyla arasında korku ve öfkeden doğan garip ilişkiyi anlatıyor. Aile reisinin ölümünden sonra anne ve kızın evine gelen bu amcanın, ailenin düzenini de baştan aşağıya değiştirecektir...







Yorumlar