Clean Master Android Uygulaması








Clean Master android uygulama önbelleğini temizlemek için hepsi içinde bir uygulamadır, kullanılmayan dosyalar, kalıntı dosyalar, arama geçmişi ve uygulama kaldırma.
Bu uygulama ile telefonunuzun performansını artırabilir ve pil ömründen tasarruf için daha fazla RAM 'i serbest bırakabilirsiniz.

Uygulama hakkında detaylı bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

Clean Master Android Uygulamasını Buradan İndirebilirsiniz.




 Geçmiş Silici

History Eraser size önbellekleri ve kalıntı dosyaları tek dokunma ile kolayca temizlemek için yardımcı olacaktır.Şimdi Clean Master size mükemmel bir önbellek ve artık dosya temizleyici getiriyor ve telefonunuzu sadeleştiriyor.









Gizlilik

Gizlilik uygulamaları her Android kullanıcısı için önemlidir. Bir kez akıllı telefon ile oynamak, sessizce SMS/MMS, web tarayıcısı verileri, Google arama geçmişi vb. dahil olmak üzere her türlü kişisel bilgileri bilir. Clean Master geçmişi sil modülü ile Wechat, Whatsapp, Spotify, Pinterest, Line vb. gibi tarayıcı verilerini ve diğer birçok uygulama geçmişi verilerini silebilirsiniz.





Görev Sonlandırıcı

Arka planda çalışan görevler, sistemde sadece RAM 'i işgal etmekle kalmaz aynı zamanda pilinizin ömrünüde boşa harcar. Görev Sonlandırıcı, android cihazınızı hızlandırmak için uygulamaları sonlandırıp daha fazla RAM 'i serbest bırakır. 











Uygulama Yöneticisi

Uygulama yöneticisi kaldırıcı ve yedekleme yardımcısından oluşmaktadır. Clean Master sadece basit bir dokunma ile kolayca uygulama kaldırmak için bir fırsat sunmaktadır.





Yorumlar