GTA V Karakter Videosu Yayınlandı

GTA V

Oyun için şimdiye dek iki adet tanıtım videosu yayınlayan Rockstar Games, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış ve her karakter için bir bölüm olmak üzere yeni bir oynanış videosu yayınlayacaklarını açıklamışlardı. İşte duyurulan bu video geçtiğimiz dakikalarda yayınlandı. Yayınlanan videoya baktığımızda belirtildiği gibi her karaktere ayrı bir bölüm ayrıldığını görüyoruz.
GTA V Michael
Michael kısmında karakterimizin bir terapi sırasında yaşadığı hayattan bir nebze de olsun sıkıldığı gözüküyor. İlk etapta zengin, evli ve mutlu bir çocuk babası gibi gözüken, kısacası Amerikan rüyasını yaşıyor gibi gözüken Michael, daha sonra ise kendini suç dünyasının ortasında buluveriyor. Videodan anladığım kadarıyla bu gidişattaki en önemli etkenlerden birisi de Michael'in bastıramadığı öfkesi. 
GTA V Franklin
Franklin'e baktığımızda ise kenar mahallede büyümüş ve ister istemez kendisini çeteler içerisinde bulmuş bir karakter portresi çizdiği söyleyebiliriz.Michael'a kıyasla suç dünyasına çok daha dipten giriş yapan Franklin'in çevresi de CJ'ın mahallesini andırıyor. Bu kısımda daha çok "zenci ağzıyla" yapılan diyalogların ön plana çıktığını söyleyebiliriz.
     

GTA V Trevor
Trevor ise şüphesiz sadece GTA V'te değil, seriboyunca yönlendirdiğimiz en farklı karakterlerden birisi olmaya şimdiden aday. Diğer karakterlere göre çok daha psikopat, yaptıklarından çok büyük keyif alan, aynı zamanda komik ve eğlenceli gözüken Trevor, gene diğer karakterlere göre daha varoşlarda yaşayan bir tip olarak karşımıza çıkıyor.



GTA V Karakter Videosu İzle


     
    
     

Yorumlar

  1. Çıksın artık ya ne zaman çıkacak bu oyun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yanlış hatırlamıyorsam oyunun çıkacağı tarih 17 Eylül.

      Sil

Yorum Gönder