Mayıs 2013 PageRank Güncellemesi




Bir çoğumuzun merakla beklediği PageRank Güncellemesine çok kısa bir zaman kaldı.Bildiğiniz gibi en son PageRank Güncellemesi Şubat 2013'ün başlarında gerçekleşmişti.Son bir senedir 3 aylık periyotlar halinde gerçekleşen Google PageRank Güncellemesinin bu veriler doğrultusunda Mayıs 2013'de gerçekleşmesi kuvvetle muhtemel.Tabiki bu konuda hiç kimse kesin bir bilgi veremez ancak geçmiş istatistiklere bakarak Google PageRank Güncellemesinin 2013 Mayıs ayının ilk haftalarında gerçekleşeceğini söylemek mümkün.

Birkaç gündür yabancı forumlarda PageRank Güncellemesinin 4 Mayıs ile 10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşeceği konusunda söylentiler yer almakta.Söylenti diyorum çünkü yukarıda da belirttiğim gibi PageRank Güncellemesi hakkında kesin bir tarih söylemek çok doğru olmaz.Sadece geçmiş istatistiklere bakılarak tahminde bulunulabilir.Bu istatistiklerde bize 2013 Mayıs ayının ilk haftasını gösterdiği için yabancı forumlarda dolaşan bu söylentinin doğru çıkması kuvvetle muhtemel gözüküyor.





Mayıs 2013 de gerçekleşecek PageRank Güncellemesi ile ilgili herkes yaptığı çalışmaların karşılığını bulması adına bir takım beklentiler içerisinde.Umarım Mayıs 2013 PageRank Güncellemesinde herkes hakkettiği değeri alır.Bizde yeni açılmış bir blog olarak ilk PageRank Güncellememizden geçeceğiz.Yeni olduğu için bir beklentim yok ama olursa neden olmasın. :)

Herkese iyi bloglamalar...

Yorumlar

  1. Blogunuzu takip ediyorum bence çok başarılı pr güncellemesindede hakettiniz degeri alırsınız inş.

    YanıtlaSil
  2. Nezaman gelecek şu pagerank güncellemesi bekle bekle sıkıldık :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gelir elbet pagerank olayına bu kadar takılmayın bence.

      Sil
  3. Henüz bir belirti yok 9 mayısa geldik acaba bu ayı esmi gecicek ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle bir şey olacağını zannetmiyorum genellikle 3 ayda bir pagerank güncellemesi gerçekleşiyor.Bu ay içinde gerçekleşmesi muhtemel.

      Sil
  4. valla bende öyle bişi okudum ama ne kadar doğru onu bilmiyorum ama türkiyeye daha yansımadığı kesin. ve ne zaman geleceğide belirsiz google gibi bi arama motoru yapılsa devlet tarafındanda desteklense ne güzel olurdu google tekel olduktan sonra biz bunu paşa paşa beklemek zorunda kalıyoruz bi açıklamada yapmıyor ki hani onuda yapsalar tamam dicem o da yok

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Söylediklerinize kısmet katılıyorum.Devlet tarafından böyle bir organizasyonun yapılması zor bence.Yorumunuz için teşekkürler.

      Sil
    2. yabancı forumlarda dalgalanmalar başladı deniyor ve bunu güncellemeye bağlıyorlar umarım doğrudur heyecanlı bir şekilde beklemedeyiz çünkü

      Sil
  5. Hocam mayısın 2. haftasını da geride bırakıyoruz ama halen güncelleme olmadı. Bu konuda bir bilginiz varsa paylaşabilir misiniz acaba? Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konu hakkında kimse kesin bir bilgi söyleyemez.Ancak geçmiş verilere bakarak tahminde bulunmak mümkündür.Herkes gibi bizde mayısın ilk haftası pagerank güncellemesi gerçekleşir diye bekliyorduk ama tahminlerimiz boşa çıktı.Malesef beklemekten başka yapacak birşey yok.

      Sil
  6. Gerilemeler Başladı Güncelleme Geliyor Galiba :) 31 Mayıs'a Kadar Kesin Olur Bence :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder