İninal Kart Nedir ?

ininal kart

İninal kart nedir ?
 İninal kart (internetten indirimli alışveriş) bir ön ödemeli sistemdir. İninal kartta internetten ve gerçek hayattan alışveriş yapılabilir.
Peki Bu Kartı Nasıl Alabilirim ?
Bu kartı ptt merkez,Tansaş, Teknosa ve Migrostan satın alabilirsiniz. Ptt'den alırsanız kart ücreti 5 tl ve içinde 10 tl yüklü oluyor. Migrosta ise 5 tl kart ücreti 25 tl de içinde yüklü oluyor.
Peki bunda yaş sınırlaması varmı ?
Hayır ininal karta sahip olmak için belirlibir yaş sınırını doldurmanız gerekmiyor. Her yaştan insan bu karta sahip olabiliyor.
Kartı alırken herhangi bir form doldurmama gerek varmı ?
Hayır kartı almak için herhangi bir form doldurmanıza gerek yok. Tek yapmanız gereken "ininal kart almak istiyorum" demek yeterli. İnnial kart sahibi olabilmek için sizden sadece isim, soyisim ve imza alacaklar.
ininal kart nedirKartımı aldım nasıl kullanmaya başlıyabilirim ?
Kartımızı aldıktan sonra ininal.com sitesine giriş yapıyorsunuz ve ' kart işlemleri' ne tıklayıp üye oluyoruz. Üye olduktan sonra kartınızın şifresini değiştirebilirsiniz.
Ben bu kartı nerelerde kullanabilirim ?
İninal kartımızı master card geçen heryerde kullanabilirsiniz. İster internette ister cafede. Yeterki master card logosu olsun.
Nasıl para yükleyebilirim ?
Kartımıza para yükleme işlemini ptt matikten veya migrostan yapabiliriz. Kart 1 tl civarında kedisine ücret alıyor tabi.
Son olarak peki ben bu karttan indirim kazanabilirmiyim ?
Elbtte indirim kazanabilirsiniz. Bazı yerlerde %50 ye varan indirimler almamız bile mümkün. Detaylı bilgi için ininal.com'u ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Aramalar: ininal kart, ininal kart nedir?, ininal kart hakkında, ininal kart avantajları, ininal kart nasıl kullanılır

Yorumlar

Yorum Gönder